CV

Lidt om mig selv

Jeg kan holde mange bolde i luften samtidig – alting skal nok lande pænt igen. Og til tiden. Derudover sætter jeg pris på høj kvalitet i arbejdet og ikke mindst et frugtbart samarbejde med kolleger.

Jeg er 40 år, gift med Louise og har en datter (Astrid) på 7 år.

Derudover er jeg glad for bøger, brætspil og Cola Zero. Når jeg ellers har tid, så blogger jeg om spil, film og andre hobby-ting på skizofrenia.dk

Job

2014-2016  Tidsbegrænset stilling som lærer, Vindinge Skole, Roskilde
Det begyndte med et praktikophold, så tilkaldevikar, så fast vikar og nu underviser jeg fast i matematik (4. og 5. klasse), historie (5. kl) og kristendomskundskab (5. kl).

2014                SFO og skolepædagog (vikariat), Skovvangsskolen, Glostrup
Skolepædagog med ansvar for støtte i klassen overfor elever med særlige behov. Varetager derudover understøttende undervisning og bevægelsesaktivteter.

2013-2014     Undervisningsassistent (barselsvikariat), Mørkhøj Skole, Gladsaxe
Ekstra voksen i klassen primært til støtte for inklusion og fagligt svage elever.

2010-2013     Klubpædagog, Klub Granskoven, Glostrup
Samarbejde med Glostrup Skole omkring undervisning og projektforløb, ansvarlig for lektiecafé og forskellige relations- og kommunikationsopgaver.

2009-              Underviser, Taastrup Ungdomsskole
Har haft en bred vifte af hold med et mix af faglig fordybelse og træning af sociale kompetencer: Jobsøgning for unge, journalistik, madlavning, eksamenstræning mm.Har også været tovholder på ungdomsskolen samarbejde med de boligsociale medarbejdere i Taastrupgaard, Charlotteager og Gadevang.

2009-              TJABUM, Freelance
Siden 2012 har aktiviteterne primært været biblioteksarrangementer målrettet børn og unge med rollespil og figurmaling. Før det var der tale om pr og marketing-arbejde.

2008-2009     Marketingansvarlig, Café Bar Danmark A/S
Lavede flere marketingplaner og budgetter samt pressemeddelelser, brochurer, cases, mm. Havde også ansvar for budgetter, indhold og drift af hjemmeside og nyhedsbrev.

2004-2008     Marketingansvarlig, Locus A/S
Lavede pressemeddelelser, brochurer, cases, mm. Havde også ansvar for marketingplaner og budgetter samt indhold og drift af hjemmeside og nyhedsbreve.

1999-2000      Underviser i Økonomi og Administration, Danmarks BiblioteksskoleFørte tre hold af studerende til eksamen i et pensum baseret på tekster inden for organisationsteori og vidensdeling.

Uddannelse

2013-              Meritlærer, University College Sjælland
Linjefag matematik (ældste), historie og samfundsfag. Har sommeren 2015 overstået alle eksamener med flotte karakterer. Men mangler den sidste eksamen linjefaget historie, hvor sidste modul ligger i efteråret 2015.

2010                Levende billeder til nettet, UPDATE – Center for journalistisk kompetenceudvikling
Et 6-ugers genopfriskningskursus med vægt på produktion af video til nettet.

2006-2007     Enkeltfag, Akademi Merkonom, CPH West
Afsætningsøkonomi, international markedsføring og kommunikation i praksis.

2004               Journalist, Danmarks Journalisthøjskole
Udarbejdede blandt andet kampagne websites for Børns Vilkår om ensomme børn/unge, og rekruteringswebsite for Kriminalforsorgen.

1999                Bibliotekar, Danmarks Biblioteksskole
Akademisk tilgang til kommunikation og informationsformidling, med hovedfag i biblioteksudvikling og kommunikation. Hovedopgave om forandringsledelse og kommunikation i Post Danmark.

1998                University of North Carolina, Chapel Hill
Udvekslingsstudent på USA’s førende institut for informationsvidenskab.

Tillidshverv og frivilligt arbejde

2015-               Domsmand ved Byretten i Glostrup

2007-               Afholder hobby-kurser for børn og unge på biblioteker, ungdomsklubber mm. Specielt med fokus på læsning, samt forskellige rolle- og figurspil.

2003-2005     Medlem af Boligbestyrelsen, Kallerupvang, Høje-Taastrup Boligselskab.

1992-2006     TRC – Taastrup Rollespilsklub.På skift bestyrelsesmedlem, revisor og formand i ungdomsforeningen. Blandt andet ansvarlig for opstart af ”Aktiv Sommer” tilbuddet til alle børn i Taastrup.

Sprog

Dansk Flydende skrift/tale

Engelsk Flydende skrift/tale

Svensk Forstår skrift/tale

Norsk Forstår skrift/tale

Tysk Rusten – men forstår almindelig skrift/tale.