Iværksættere

Hvad hjælper det, at have verdens bedste forretning, hvis der ikke er nogle kunder, der kender til den?

Med fokus på at hjælpe iværksættere godt i gang – også uden at det skal koste spidsen af en jetjager – har TJABUM kompetencen til at give værdigfuld sparring omkring de mange muligheder der er for at markedsføre en nyetableret virksomhed.

Dét skule meget gerne betyde, at den nye virksomhed allerede fra første åbningsdag har fokus på markedsføring, så der kan komme kunder ind i butikken, hvilket jo alt andet lige, er fundamentet for at få succes. Og måske bliver der så lidt mindre fokus på alle de andre sager, som nemt kommer til fylde hverdagen – men som i sidste ende ikke er helt så vigtige.

Afhængigt af hvad din nystartede virksomhed skal sælge – og hvor du skal finde dine kunder – er der forskellige muligheder for at øge kundernes kendskab til lige netop dét, som du har at byde på. Det kan for eksempel være:

  • Hjemmeside / Onlinebutik
  • PR og pressemeddelelser
  • Annoncering i trykte medier
  • Google annoncering
  • Netværk

Hvis det virker uoverskueligt, så er du velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende møde – så kan tale om hvilke muligheder, der kan være interessante for dig. Og hvem ved, måske kan vi også indgå et samarbejde om at få løst nogle af opgaverne, så du kan bruge din tid på de dele af forretningen, der skaber værdien?

TJABUM har kort sagt kun et mål; at hjælpe kunderne – hvad enten de er iværksættere eller små og mellemstore virksomheder – med at få kontakt til deres kunder og dermed øge salget.

Sammen kan vi også finde svar på nogle af de spørgsmål, som skaber grobund for en god markedsføringsplan:

  • Hvem er kunderne – og hvor finder vi dem?
  • Hvad er forskellen på os og konkurrenterne?
  • Hvad skal varen koste?

Med de rette svar på plads, kan TJABUM komme med et oplæg til en skræddersyet løsning til den enkelte iværksætter, der er med til at give en god begyndelse for den nyetablerede virksomhed

Udover at hjælpe iværksættere god i gang, har TJABUM også travlt med at løse konkrete marketing og kommunikationsopgaver for etablerede små- og mellemstore virksomheder, samt afholde forskellige kurser.

Skriv en kommentar

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.