22.Feb.2010 Video-produktion til net

Nu er jeg efterhånden ved at komme i hus med mit kursus “Levende billeder til nettet”. Og det har hidtil været en meget lærerig oplevelse. I hvert fald ved jeg betydeligt mere om at optage og redigere video, så det er muligt at fortælle gode historier ved hjælp af levende billeder. På papiret er det jo nemt nok, men når jeg først stod med kameraet i hånden, var der meget at huske på – lys, lyd, vinkler, anslag, afslutning, spørgsmål/svar. Det har givet mig fornyet respekt for dem, der er gode til håndværket.

Selv har jeg hidtil lavet to produktioner i forbindelse med kurset – et interview med Louise hjerhjemme (det var første opgave – så der ville jeg ikke have noget, der var alt for kompliceret), og bagefter et lille portræt af Louise Lego.

Til min eksamensopgave har jeg været et tur til Borup, for at få en snak med Lars om stress/depressioner, og hvordan man kommer tilbage igen efter sådan en omgang. De optagelser skal jeg klippe i den her uge, og så er der eksamen i næste uge.

Skriv en kommentar

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.